top of page

Akcija se izteka

KVALITETNO RAČUNOVODSTVO

Na trgu danes je toliko različnih ponudnikov za računovodske storitve, da je popolnoma jasno, da ima človek enostavno res težko nalogo pred seboj, še posebej če gleda samo na ceno. Veliko bolje je, če podjetnik razume, ponudbo katero se mu ponuja.
Zato vam sedaj predstavljam oz. ponujam ponubo kvalitetno, zaupanje vredno in ugodno računovodstvo.

 

 

Detaširani delavci so tisti, ki za omejen čas opravljajo delo na območju države članice Evropske unije (EU), ki ni država, v kateri običajno delajo. Za takšne delavce je potrebno obračunavati ure v Sloveniji in v tujini...

Veliko gradbenih podjetij vodimo, ki imajo delavce tako v Sloveniji kot v tujini.

Govorimo več jezikom tako, da je komunikacija profesionalna.

Analysing the Data

Da pa bi obstajal cenik računovodskih storitev, ki je izredno, izredno ugoden in za katerega bi odšteli morda petnajst evrov ali nekaj podobnega, pa je izredno malo možnosti.
V nasprotnem primeru pa nekako dejansko svetujem, da se ne odločate za tako ugodnega ponudnika, saj  lahko tako zelo nizek cenik računovodskih storitev stane veliko takrat, ko lahko obišče inšpektor in bi po možnosti našel veliko napak. V celoti ni odgovoren računovodski servis, zato se praviloma del kazni prenese na naročnika.
Izkušnje so pokazale, da nam stranke zaupajo.

Na ceno računovodskih storitev vpliva več dejavnikov. Med najbolj pomembnimi so:
  

  • število poslovnih dogodkov,

  • število zaposlenih,

  • vrsta dejavnosti, ki se opravlja

Prednost naša je ta, ko pridete po pošto v virtualno pisarno Nelsa, lahko konec meseca pustite izdane in prejete račune, računovodkinja vzame, se s z vami osebno pogovori, če imate vprašanja in vam na njih strokovno odgovori. Seveda tudi dobite kontakt kot tel. e-mail in lahko kadar koli povrpašate za kakšen nasvet osebno.

Želite ponudbo storitev: Računovodstvo? Pokličite 041 259 678 ali pošljite tu:

Thanks! Message sent.

NELSA
bottom of page